English
EspañolEigen Werk
The Rythm Of The StarsDj Sets
Live + Style RemixesBio-Beatriz González Correa
-djBetzy-

Sinds mijn kindertijd heb ik een bijzondere passie voor muziek en ik zoekt altijd de kans om muziek te maken en mee te doen met optredens op festivals,school, kermis, bij familie, vrienden met kerst of verjaardagen en alle type evenementen die in de buurt zijn. Ik heb muziek lessen en cursussen gevolgd in verschillende stijlen zoals moderne, klassieke, elektronische en geestelijke muziek. Daarnaast ben ik autodidact voor alle overige muziek stromingen.
In mijn jeugd waren mijn hobby´s zingen, , gitaar spelen, dansen (jazz), musicals, en zo voort.
Rond mijn twintigste tijdens het uitgaan werd mijn nieuwsgierigheid in de muziek verder gewekt, met name door optredens van dj’s waar ik vak naast stond. Ik ervaarde dat dit ook een leuke manier is om nieuwe muziek te ontdekken; nieuwe mensen tegen te komen en mensen  te zien genieten van de sfeer.
In de jaren hierna heb ik deze  (voor mij leukste) hobby naast mijn  studie en/of werk, in de praktijk kunnen brengen door het draaien van muziek als dj,  het zingen in cover bands en met het uitvoeren van een aantal projecten van eigen muziek.
Sociaal leven, diversiteit, communiceren en het genieten van nieuwe muziek stijlen en verhalen, zijn de redenen waarom ik als dj en singer-songwriter dit vak heb gekozen.

Sociale Media

Facebook  Instagram  Twitter Twitch 

YouTube  MixCloud  SoundCloud

 

Delen